Helite Airbag Softshell Bodywarmer

Helite Airbag Softshell Bodywarmer
Model: Helite bodywarmer
€569,00 Excl. BTW: €470,25

Beschikbare opties:


* Maat Softshell:

* Kleur bodywarmer:
Aantal: Bestellen

Voor het eerste gebruik wordt de zadelstrap vast gemaakt aan het zadel. Haal de stijgbeugelriemen er vanaf, hierna pak je de zadelstrap en doet deze door de beide ringen voor aan het zadel, de lusjes gaan vervolgens om de haken waar de stijgbeugelriemen aan hangen. Hierna kunnen de stijgbeugelriemen er weer aan. De zadelstrap kan versteld worden in lengte, voor de juiste maat klip je de airbag bodywarmer (zonder hem aan te hebben) aan de zadelstrap en rek het koord vervolgens uit. Wanneer deze tot het eind van het zadel kan komen dan zit hij op de juiste lengte. De zadelstrap blijft vervolgens permanent aan het zadel zitten, hier klip je jezelf aan vast en weer los na het rijden.

Wanneer je valt blaast de airbag bodywarmer in een tiende van een seconde op en blijft vervolgens zo'n 15-20 seconden opgeblazen, hierna loopt hij in 2-3 minuten leeg middels een ventiel. Wanneer je de cartridge eruit haalt zal dit beduidend sneller gaan.

Een cartridge is voor eenmalig gebruik, na een val moet deze worden vervangen, in onderstaand filmpje wordt duidelijk uitgelegd hoe dit moet:

Op en top beschermt en toch elegant op je paard, dat kan met de Helite Softshell airjackets.

Deze stijlvolle bodywarmer is gemaakt van softshell en voorzien van een uitritsbare airbag. Hierdoor kan de bodywarmer gewassen worden en gedragen worden zonder de airbag. Daarnaast kun je losse bodywarmers en jassen bij bestellen zodat je kunt afwisselen, de airbag is simpel in te ritsen. Ideaal om te gebruiken tijdens het werk thuis, het rijden van jonge paarden, tijdens buitenritten en zelfs op wedstrijd. 

De Airbag Softshell bodywarmer van Helite wordt standaard geleverd inclusief:

- koord
- zadelstrap
- cartridge

Wanneer je de Softshell Airjacket bodywarmer op meerdere zadels wilt gebruiken dan is het raadzaam om extra zadelstraps bij te bestellen zodat elk zadel zijn eigen strap heeft. 
De bodywarmer is verkrijgbaar in 7 maten en 3 verschillende kleurencombinaties. Twijfel je over de maat neem dan contact met ons op. 

De levertijd wil nog wel eens varieren, neem contact met ons op voor de actuele voorraad en beschikbaarheid.
 

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: