Categorieën

KEP Italia

KEP Italia

 

Het Italiaanse bedrijf KEP heeft het mogelijk gemaakt: een stijlvolle cap met een superfijne pasvorm, zeer lichtgewicht en toch de veiligste helm die op dit moment verkrijgbaar is op de hippische markt. De KEP Italia helmen zijn zo comfortabel dat je zelfs op de warmste dagen niet in de gaten zult hebben dat je hem draagt, de grill aan de voorzijde kan open of dicht gezet worden voor extra luchtigheid.

De helm is verkrijgbaar in 2 maten voor de buitenschalen: maat M is geschikt t/m maat 58, maat L is voor de maten 59 t/m 62. Binnen deze marges kunnen de voeringen eenvoudig gewisseld worden om van maat te veranderen, ideaal voor opgroeiende kinderen of voor moeder en dochter om de helm te delen. Daarnaast zijn de voeringen machinewasbaar en zijn er speciale wintervoeringen om de oren in de winter warm te houden.

De helmen zijn verkrijgbaar met verschillende opties in uiteenlopende materialen. We hebben de helmen op kleur ingedeeld waar je ze kunt vinden in veel verschillende variaties. Zit de helm van je keuze er niet bij neem dan contact met ons op, er is zeer veel mogelijk!

Meer weten over KEP Italia en de technologie achter de geweldige KEP? Hier vind je alles wat je wilt weten.

Je eigen KEP ontwerpen? Dat kan met deze configurator! Klik op het plaatje en je kunt kijken hoe jouw ideale KEP eruit komt te zien. Maak een printscreen of laat via de "get the configuration" button de creatie naar je toesturen en mail deze naar ons door voor een vrijblijvende prijsopgave of om je bestelling te plaatsen. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.