Equana box van 6

Equana box van 6
Model: Equana box
€12,50 €9,50 Excl. BTW: €8,96
Aantal: Bestellen

Equana is de sportdrank voor je paard!

Equana bestaat niet alleen uit elektrolyten maar bevat ook belangrijke aminozuren en vitaminen. Deze ingrediënten spelen een grote rol in het herstel en de lichaamsfuncties van je paard. Equana Healthy Horse Hydration is daarom meer dan alleen een elektrolyten mix. Omdat Equana Healthy Horse Hydratation wordt opgelost in water kan het mengsel direct geserveerd worden en kunnen tekorten direct worden aangevuld. Supplementen die worden toegevoegd over het voer worden veel later opgenomen in het lichaam van een paard. Het direct aanvullen van tekorten leidt tot een sneller herstel van je paard na een zware training of wedstrijd.

Equana is verpakt als individuele dagelijkse portie zakjes, hierdoor heb je altijd dezelfde hoeveelheid en samenstelling van de ingrediënten. De zakjes zijn ook zeer handig om mee te nemen naar meerdaagse wedstrijden, geen geknoei meer met potjes.

Hoe te gebruiken:
Voeg de inhoud van een zakje in een emmer met 3 liter koud water en roer tot dat de poeder is opgelost. Geef de oplossing van Equana Healthy Horse Hydration direct aan het paard aansluitend aan de training. De meeste paarden drinken Equana gelijk door de appelgeur. Geef paarden die er moeite mee hebben drie dagen de tijd om aan de samenstelling te wennen. Meng in deze dagen de vloeistof met het favoriete voer totdat de Equana ook zonder voer wordt geaccepteerd. Voor ponys is een half zakje voldoende op 1,5 liter water.

Wanneer te gebruiken:
Aangeraden wordt om Equana in ieder geval te geven na zware training, een wedstrijd of overmatig zweten.
Bij regelmatig gebruik (3x per week voor minimaal 3 weken) zijn algehele prestatieverbetering merkbaar als ook een lagere hartslag.

Kijk voor meer informatie op de website van Equana.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: