Categorieën

Algemene voorwaarden

Leverings- en betalingsvoorwaarden

Door uw bestelling geeft u aan met de leverings- en betalingsvoorwaarden en condities van Equi Chique akkoord te gaan. U ontvangt na uw bestelling een email ter bevestiging, dit is tevens uw bewijs van bestelling. Mocht u onze bevestiging niet ontvangen dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met Equi Chique.

Alle prijzen op de website van Equi Chique zijn in euro’s (€) en inclusief BTW. Bij bestellingen van minder dan € 200,00 wordt € 3,00 als uw bijdrage in onze verzendkosten berekend voor producten die door de brievenbus passen. Voor overige paketten wordt € 4,95 als uw bijdrage in de verzendkosten berekend voor verzending met Postnl. De genoemde prijzen gelden voor levering in Nederland. Voor leveringen in het buitenland geldende afwijkende tarieven, Equi Chique zal in dat geval contact met u opnemen om de mogelijkheden en tarieven door te nemen. Producten kunnen op afspraak ook afgehaald worden in de showroom in Eemnes. Remboursleveringen zijn mogelijk, de kosten hiervan bedragen € 8,00 bovenop de normale verzendkosten en vervallen niet bij bestellingen boven de €200,00. Zowel remboursleveringen als afhalen kunt u aangeven in het informatievak onderaan uw bestelformulier.

Equi Chique zal na ontvangst van uw betaling zo spoedig mogelijk overgaan tot verzenden van de bestelling. De levertijd van de producten verschilt, een indactie vindt u hier. Mocht het product niet meer te leveren zijn dan vervalt uw bestelling en wordt uw betaling per ommegaande gecrediteerd. Equi Chique behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren indien betaling niet of niet tijdig heeft plaats gevonden.

Equi Chique is niet aansprakelijk voor enige schade dan wel van vermissing tijdens transport van goederen. Mocht u een artikel willen retourneren of ruilen dan verzoeken wij u binnen 14 dagen telefonisch of via email contact met ons op te nemen. De ongebruikte artikelen moeten geretourneerd worden in de originele verpakking met een kopie van de factuur met daarop de bankgegevens van de klant en voldoende gefrankeerd worden. Verpakkingen die niet voldoende gefrankeerd zijn zullen niet geaccepteerd worden. Indien de producten in goede orde zijn ontvangen zal Equi Chique overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten c.q. overgaan tot het verzenden van een nieuwe bestelling. Equi Chique heeft het recht om over deze bestelling opnieuw verzendkosten te berekenen. Goederen die speciaal besteld moeten worden (b.v. qua kleur of grootte) of die op maat gemaakt zijn kunnen niet geruild c.q. geretourneerd worden.

De website van Equi Chique is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Echter, prijs-, model- en kleurwijzigingen zijn voorbehouden alsmede typefouten.