Categorieën

Sponsoring

Valerie Koster

 

 

Hallo, ik ben Valerie koster ik ben 13 jaar.  
​Op dit moment rij ik M2 met mijn 13 jarige D-pony Oosteinds El-Elin. Ik heb haar sinds november 2013, daarvoor had ik nog een andere pony Esprit maar die heb ik verkocht omdat zij een spring pony was en ik de dressuur kant op wilde. Ik vond het natuurlijk verschrikkelijk om mijn allereerste pony te verkopen die ik al sinds mijn 7de jaar had maar ik moest een keuze maken...

Het is de bedoeling om binnenkort mijn Z1 debuut te maken waar ik natuurlijk heel veel zin in heb!!! Op dit moment ben ik El-Elin aan het klaar stomen voor de Z wat heel goed gaat!! Mijn grote doel bij de pony's is om internationaal te gaan en mee te mogen doen op het EK maar of dat haalbaar is is een 2de. Bij de paarden is mijn doel ook internationaal en ook om mee te mogen doen aan het EK .

​Toen ik ergens vorig jaar op Facebook deze geweldige kans zag om sponser ruiter van de allerleukste paardenwinkel te worden greep ik natuurlijk meteen die kans, en wat een geluk had ik toen ik werd genomineerd voor de finale samen met Vanja en nog een ander meisje. Uiteindelijk hebben Vanja en ik allebei gewonnen en ben ik nog steeds super blij met deze geweldige top sponser en de superfijne spullen die ik met alle plezier gebruik en waarmee ik chique in de ring kan verschijnen!!!


​Groetjes, Valerie en El Elin

 

Vanja de Boer Putker

 

 

Hallo allemaal,
Ik ben Vanja de Boer Putker en kom uit Aalsmeer. Ik rij mijn hele leven al paard maar sinds een jaar of 4 echt serieus, dit begon toen ik mijn paard Eastends Castello kocht. Castello is een Whitesnake x Elcaro van 1.81 hoog en hij liep L niveau. Na een moeilijke start met zijn gezondheid zijn we heerlijk aan het trainen gegaan. We hadden beiden de smaak te pakken en nu rijden we ondertussen alweer een dik jaar Lichte tour, wat ik heel leuk vind maar ook echt best moeilijk zo als amateur tussen al die profs.

 

Mijn droom was ooit Lichte Tour te rijden, nu is heb ik als grote droom om ooit Grandprix te mogen starten. Ik hoop ergens in de toekomst de overstap te mogen gaan maken naar de zware tour, hoe gaaf zou dat zijn! We moeten er samen klaar voor zijn, dat vind ik heel belangrijk.
 

Sinds kort staat er een 2e paard op stal: Ibsen TS en dit is een 3.5 jarige Desperado van 1.75 hoog. Een super lief en leergierig paard welke ik voorlopig mag doortrainen voor de eigenaren, dit is ook echt super leuk om te doen. Ik hou van hele mooie spullen dus ik ben ook heel erg blij dat wij EquiChique mogen vertegenwoordigen. Of we nu thuis of op wedstrijd zijn, met de collectie van Equichique rijden wij er chique bij.


Groetjes Vanja Castello & Ibsen